Щастието вече може да се купи!
Бижута BRUTAL - Уникални бижута с диаманти - Борса за Диаманти и Скъпоценни камъни

Бижутерия BRUTAL DIAMOND - Бижутерска къща Папазян Даймънд

гр. Пловдив, център, ул. Константин Иречек 11

Мобилен: 0896 60 70 44

E-mail: shop@brutal-yp.com

Мобилен: 0896 73 69 22 - лицензиран експерт

Поради големия интерес, магазин BRUTAL ще работи
от понеделник до събота - 10:00-19:00 ч.

Заповядайте в Бижутерия "B Diamond" - BRUTAL DIAMOND и се уверете в неповторимостта на златните бижута с брилянти. Предлагаме изискани дизайнерски ръчно изработени бижута с диаманти.

Марката BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен УНИКАТ. Придружено е с необходимите документи и сертификати за това. Всяко, от бижутата на BRUTAL, е единствено в света!

Къде да ни намерите
Ако имате въпроси
Още информация за Бижутерия BRUTAL - бижута, брилянти, скъпоценни камъни

Магазин за бутикови бижута BRUTAL се намира в Пловдив, срещу градинката на Джумаята. В бижутерския магазин се предлагат луксозни дизайнерски златни бижута, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни само с гарантиран произход и сертификат за качество. Папазян Даймънд е бижутерска къща, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

Заповядайте в бижутерски магазин BRUTAL, за да се уверите в неповторимостта и красотата на нашите бижута - златни пръстени, гривни, висулки, медальони и аксесоари, украсени с брилянти.

Марката BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен уникат, придружено с необходимите документи и сертификати за това. Всяко изделие на BRUTAL е единствено в света.

От Папазян Даймънд можете да закупите диаманти и скъпоценни камъни, както и да получите компетентна консултация за всичко свързано с тях. Натрупаният опит и сътрудничеството ни с много специалисти в диамантената индустрия и участници в международните диамантени борси Ви дава възможност да изберете диамант по Ваш критерий.

Нашата мисия е да предоставим най-доброто от света на диамантите и ювелирното изкуство.