-50%
за всички бижута
Бижута BRUTAL - Уникални бижута от Злато и Платина - Борса за Диаманти и Скъпоценни камъни
Уникат със син сапфир цвете, обсипан с диамантиДамски златен пръстен, цвете със сини сапфири и обсипан с диаманти - Колекция бижута BRUTAL

Уникат със син сапфир цвете, обсипан с диаманти

  (5965.00)   2982.50 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 278.37 лв. на месец

Информация за продукта
Вид Злато - 585
Тегло 11.65 гр.
Диаманти 0.624 ct.
Цвят / Чистота G-SI1
Сапфир 1.129 ct.

Един изключително красив женски пръстен, изработен от бяло злато 14к и обсипан с множество диаманти и сапфири.

Единствена бройка, Абсолютен уникат.

В това бижу, сапфирите, както и диамантите, са внимателно подбрани по цвят и качество.

Този пръстен е едно произведение на изкуството, изцяло ръчна изработка, златно бижу, достоен и за най-взискателните Клиенти.

Всеки пръстен BRUTAL е единствен в света - УНИКАТ от злато и скъпоценни камъни!

Бижутерска къща Папазян Даймънд предлага само уникати, луксозни дизайнерски бижута, украсени с диаманти и скъпоценни камъни, бижута, предназначени за истински ценители. Уникалните бижута са изключително подходящи за специални подаръци!

Разгледайте сайта на нашата бижутерия или елате на място в бижутерски магазин BRUTAL и се уверете в красотата и неповторимостта на златните бижута с брилянти и други камъни - само изискани ръчно изработени пръстени, гривни, висулки, медальони, аксесоари. Видяното на живо не може да се сравни с нищо!

Марката BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен уникат и е придружено с необходимите документи и сертификати за това. Всяко изделие на BRUTAL е единствено в света!


Диамантите, както и всички скъпоценни камъни, са с гарантиран произход и сертификат за качество. В лицето на експерт оценителя на диаманти - Янко Папазян, можете да получавате компетентна консултация за всичко свързано с тях.

50% отсъпка за всички бижута