17%-35%
намаление
на всички бижута
Бижута BRUTAL - Уникални бижута с диаманти - Борса за Диаманти и Скъпоценни камъни
Годежен пръстен, тип панделка, с диамантиЗлатен годежен пръстен с диаманти - Бижутерия BRUTAL

Годежен пръстен, тип панделка, с диаманти

  894.00   742.02 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 69.26 лв. на месец

Информация за този пръстен
Вид Злато - 585
Тегло 2.85 гр.
Диаманти 0.13 ct.
Цвят / Чистота G-SI1

Годежен пръстен тип панделка жълто злато с диаманти=

За да направите поръчка, моля попълнете всичко необходимо!
Нашите сътрудници ще се свържат с вас за потвърждение.
Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).
Още бижута
Годежен пръстен
  1035.00  
859.05 лв.

Годежен пръстен
Злато 585 14к
Тегло 2.42гр.
Диаманти 0.103ct.

Годежен пръстен с диамант
  1005.00  
834.15 лв.

Годежен пръстен
Злато 585 14к
Тегло 2.34гр.
Диаманти 0.118ct.

Годежен пръстен с диамант
  1037.00  
860.71 лв.

Годежен пръстен
Злато 585 14к
Тегло 2.28гр.
Диаманти 0.114ct.

Годежен пръстен с диамант
  880.00  
730.40 лв.

Годежен пръстен
Злато 585
Тегло 2.18гр.
Диаманти 0.142ct.

Защо трябва да се купи златен годежен пръстен с диамант

Традицията повелява, предложението за брак да бъде съпроводено с годежен пръстен от благороден метал (предимно от злато), украсен с поне един диамант или скъпоценен камък. Приемайки годежен пръстен, жената дава реално съгласието си и затова всичко трябва да е както повеляват традициите.

Годежните пръстени са символ на любов, уважение, вечен съюз между мъжа и жената. Смята се, че диамантите са магически камъни, създадени от пламъците на любовта. Диамантите са най-твърди от всички скъпоценни камъни и са символ на сила, дълголетие, стабилност на взаимоотношенията, непреходна любов и привързаност, но за украса се използват и различни скъпоценни камъни като сапфири и рубини, например. В някои страни пък, самите годежни пръстени се използват и за брачни халки, когато на тях се гравира името на половинката и датата на сватбата.

В бижутерски магазин BRUTAL ще намерите прекрасни златни бижута, включително годежни пръстени (брачни / годежни халки), а и още много изискани и неповторими бутикови бижута, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни с гарантиран произход и сертификат за качество. Папазян Даймънд е фирма, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

В нашата златна бижутерия предлагаме дизайнерски годежни пръстени с брилянти, а и златни обеци, златни гривни, златни висулки и медальони, а и красиви аксесоари, украсени с поне един брилянт. Разполагаме с луксозни годежни пръстени, обсипани с диаманти, както и нежни годежни пръстени с 1 диамант, за да можем да задоволим предпочитанията и възможностите на по-широк кръг Клиенти. Евтини годежни пръстени с диамант на практика липсват на пазара, защото самите диаманти са символ на съвършенство, сила, възможности и власт. Бижутериен магазин Брутал се намира в центъра на Пловдив, на една от емблематичните улици - наричана още улица на всички златари и златарски ателиета, точно срещу градинката на Джумаята.

Заповядайте на място в бижутерия BRUTAL, за да видите на живо и изберете лесно и бързо най-красивия годежен пръстен от злато и брилянти.

35% отсъпка за всички бижута