-50%
за всички бижута
Бижута BRUTAL - Уникални бижута от Злато и Платина - Борса за Диаманти и Скъпоценни камъни
Нежен годежен пръстен с диамантНежен годежен пръстен с диамант - Бижутерия BRUTAL
Годежен пръстен в комплект с обециГодежен пръстен в комплект с обеци
Бижутерия BRUTAL
Златни обеци с диамантиЗлатни обеци с диаманти
Бижута с диаманти в бижутерия Брутал

Нежен годежен пръстен с диамант

  (1086.00)   543.00 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 50.68 лв. на месец

Информация за този годежен пръстен
Вид Злато - 585, 14к
Тегло 1.05 гр.
Диаманти 0.231 ct.
Цвят / Чистота K-VS2

Нежен и красив годежен пръстен, изработен от 14K злато и 0.231ct Брилянти.

Още бижута
Невероятно красив годежен пръстен с брилянти
  11051.00  
5525.50 лв.

Злато 585, 4.84гр.
Жълт брилянт 1.016ct.
Бели брилянти 0.63ct.

Златни обици с диаманти
  1770.00  
885.00 лв.

Злато 585, 14к
Тегло 1.33гр.
Диаманти 0.363ct.

Комплект златни обеци и годежен пръстен
  2856.00  
1428.00 лв.

Злато 585, 14к
Тегло 2.38гр.
Диаманти 0.594ct.

Защо трябва да се купи златен годежен пръстен с диамант

Традицията повелява, предложението за брак да бъде съпроводено с годежен пръстен от благороден метал (предимно от злато), украсен с поне един диамант или скъпоценен камък. Приемайки годежен пръстен, жената дава реално съгласието си и затова всичко трябва да е както повеляват традициите.

Годежните пръстени са символ на любов, уважение, вечен съюз между мъжа и жената. Смята се, че диамантите са магически камъни, създадени от пламъците на любовта. Диамантите са най-твърди от всички скъпоценни камъни и са символ на сила, дълголетие, стабилност на взаимоотношенията, непреходна любов и привързаност, но за украса се използват и различни скъпоценни камъни като сапфири и рубини, например. В някои страни пък, самите годежни пръстени се използват и за брачни халки, когато на тях се гравира името на половинката и датата на сватбата.

В бижутерски магазин BRUTAL ще намерите прекрасни златни бижута, включително годежни пръстени (брачни / годежни халки), а и още много изискани и неповторими бутикови бижута, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни с гарантиран произход и сертификат за качество. Папазян Даймънд е фирма, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

В нашата златна бижутерия предлагаме дизайнерски годежни пръстени с брилянти, а и златни обеци, златни гривни, златни висулки и медальони, а и красиви аксесоари, украсени с поне един брилянт. Разполагаме с луксозни годежни пръстени, обсипани с диаманти, както и нежни годежни пръстени с 1 диамант, за да можем да задоволим предпочитанията и възможностите на по-широк кръг Клиенти. Евтини годежни пръстени с диамант на практика липсват на пазара, защото самите диаманти са символ на съвършенство, сила, възможности и власт. Бижутериен магазин Брутал се намира в центъра на Пловдив, на една от емблематичните улици - наричана още улица на всички златари и златарски ателиета, точно срещу градинката на Джумаята.

Заповядайте на място в бижутерия BRUTAL, за да видите на живо и изберете лесно и бързо най-красивия годежен пръстен от злато и брилянти.

50% отсъпка за всички бижута