-50%
за всички бижута
Бижута BRUTAL - Уникални бижута от Злато и Платина - Борса за Диаманти и Скъпоценни камъни
Годежен пръстен с няколко диамантаГодежен пръстен с няколко диаманта - Бижутерски магазин BRUTAL

Годежен пръстен с няколко диаманта

  (3757.00)   1878.50 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 175.33 лв. на месец

Информация за пръстена
Вид Злато - 585
Тегло 4.76 гр.
Диаманти 0.33 ct.
Цвят / Чистота VS2 F

Годежен пръстен с триъгълна форма на външният корпус, изработен от 14 К бяло злато, инкрустиран с централен Диамант и четири малки диаманта, по два чифта в долните ъгли.

Още бижута
Годежен пръстен
  1070.00  
535.00 лв.

Злато 585 14к
Тегло 1.90гр.
Диаманти 0.164ct.

Годежен пръстен
  1860.00  
930.00 лв.

Злато 585 14к
Тегло 2.34гр.
Диаманти 0.263ct.

Годежен пръстен с диаманти
  3672.00  
1836.00 лв.

Злато 585 14к
Тегло 2.0гр.
Диаманти 0.38ct.

Защо трябва да се купи златен годежен пръстен с диамант

Традицията повелява, предложението за брак да бъде съпроводено с годежен пръстен от благороден метал (предимно от злато), украсен с поне един диамант или скъпоценен камък. Приемайки годежен пръстен, жената дава реално съгласието си и затова всичко трябва да е както повеляват традициите.

Годежните пръстени са символ на любов, уважение, вечен съюз между мъжа и жената. Смята се, че диамантите са магически камъни, създадени от пламъците на любовта. Диамантите са най-твърди от всички скъпоценни камъни и са символ на сила, дълголетие, стабилност на взаимоотношенията, непреходна любов и привързаност, но за украса се използват и различни скъпоценни камъни като сапфири и рубини, например. В някои страни пък, самите годежни пръстени се използват и за брачни халки, когато на тях се гравира името на половинката и датата на сватбата.

В бижутерски магазин BRUTAL ще намерите прекрасни златни бижута, включително годежни пръстени (брачни / годежни халки), а и още много изискани и неповторими бутикови бижута, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни с гарантиран произход и сертификат за качество. Папазян Даймънд е фирма, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

В нашата златна бижутерия предлагаме дизайнерски годежни пръстени с брилянти, а и златни обеци, златни гривни, златни висулки и медальони, а и красиви аксесоари, украсени с поне един брилянт. Разполагаме с луксозни годежни пръстени, обсипани с диаманти, както и нежни годежни пръстени с 1 диамант, за да можем да задоволим предпочитанията и възможностите на по-широк кръг Клиенти. Евтини годежни пръстени с диамант на практика липсват на пазара, защото самите диаманти са символ на съвършенство, сила, възможности и власт. Бижутериен магазин Брутал се намира в центъра на Пловдив, на една от емблематичните улици - наричана още улица на всички златари и златарски ателиета, точно срещу градинката на Джумаята.

Заповядайте на място в бижутерия BRUTAL, за да видите на живо и изберете лесно и бързо най-красивия годежен пръстен от злато и брилянти.

50% отсъпка за всички бижута